Абразивен диск за центрово шлайфане F5 400x63x127-200x20Този продукт не е наличен в момента. Ако желаете да го заявите, моля, свържете се с нас за актуална оферта.

Бърза поръчка без регистрация

Попълнете полетата и ние ще Ви се обадим безплатно в рамките на работния ден.

Абразивен диск за центрово шлайфане F5 400x63x127-200x20
По поръчка

Абразивен диск с керамична свръзка форма F5. Изработен от специален абразивен микс на основата на синтетично абразивно зърно. Структура и качество подходящо за кръгло/центрово шлайфане на широк спектър стомани.

Синтетичното абразивно зърно има универсална приложимост и може да обработва всички типове стомани и сплави, включително инструментални, нитридни, неръждаеми и високолегирани със закаленост до 65 HRc. Самозаточва се при употреба, намалява загряването на материала и има относително висок G-фактор, което обуславя по-дългия живот на инструмента и неговата рентабилност при натоварени или серийни производства.

Дисковете могат да бъдат изработени и с други качества, форми и размери. Ако това представлява интерес за вас, моля, свържете се с нас за допълнителна информация.

ВАЖНО: Снимката е илюстративна. Преди да купите, моля, погледнете отново техническите спецификации.

 


ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Диаметър, mm 400
Височина, mm 63
Присъединителен отвор, mm 127
Форма F5
P, mm 200
F, mm 20
За да дадете своята оценка, трябва да влезете в своя профил: Вход
Уважаеми клиенти, снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.
Нашите дистрибутори