Уважаеми клиенти, уведомяваме ви, че срокът на промоцията Laserliner 2018, се удължава до 31.03.2019 или до изчерпване на количествата.

Диамантен диск за рязане универсален Stabil Runner Top 125
Бърза поръчка без регистрация

Попълнете полетата и ние ще Ви се обадим безплатно в рамките на работния ден.

Диамантен диск за рязане универсален Stabil Runner Top 125
В наличност

Диамантен диск за рязане на армиран бетон, керемиди, гранит, мрамор.

Възможно приложение: асфалт, огнеупорна глина, абразивни инструменти.

Характеризира се с бързо рязане.

Формата на прекъснатия сегмент на STABIL RUNNER е патентована от SwatyComet Словения. Сегментът е синтерован (агломерован) върху висококачествени стоманени зъби и е напълно безопасен дори при високи натоварвания. Уникалната форма позволява добро охлаждане и при по-продължително рязане дори на много твърди материали, отлично качество на прорезните повърхности, ефективно отстраняване на прахта при употреба. Има универсално приложение и е подходящ за рязане на средно до много твърди конструкционни материали и естествени камъни.

ВНИМАНИЕ: За да удължите живота на вашия диск, след всеки 2 минути рязане, извадете машината от работната повърхност и я оставете  на свободен ход за около 10 секунди, за да се охладят сегментите му.


ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Диаметър, mm 125
Присъединителен отвор, mm 22,2
Макс.обороти в минута, RPM 12100
Макс.периферна скорост, m/s 80
Обработван материал армиран бетон, гранит, керемиди, мрамор
За да дадете своята оценка, трябва да влезете в своя профил: Вход
Уважаеми клиенти, снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.
Нашите дистрибутори