Диамантен диск за рязане универсален Stabil Runner Top 150x22Продуктът не е наличен
Диамантен диск за рязане универсален Stabil Runner Top 150x22
По поръчка

Диамантен диск за рязане на армиран и неармиран бетон, керемиди, тухли, павета, клинкер, гранит, мрамор и други твърди материали.

Възможно приложение: асфалт, огнеупорни тухли, абразивни материали.

Характеризира се с бързо рязане дори на много твърди материали, прецизен контрол на посоката на рязане и пълна защита на стоманената основа.

Формата на прекъснатия сегмент на STABIL RUNNER е патентована от SwatyComet Словения. Сегментът е синтерован (агломерован) върху висококачествени стоманени зъби и е напълно безопасен дори при високи натоварвания. Уникалната форма позволява добро охлаждане и при по-продължително рязане дори на много твърди материали, отлично качество на прорезните повърхности, ефективно отстраняване на прахта при употреба. Има универсално приложение и е подходящ за рязане на средно до много твърди конструкционни материали и естествени камъни.

ВНИМАНИЕ: За да удължите живота на вашия диск, след всеки 2 минути рязане, извадете машината от работната повърхност и я оставете  на свободен ход за около 10 секунди, за да се охладят сегментите му.


ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Диаметър, mm 150
Присъединителен отвор, mm 22,2
Макс.обороти в минута, RPM 10100
Макс.периферна скорост, m/s 80
Обработван материал армиран бетон, гранит, керемиди, мрамор
За да дадете своята оценка, трябва да влезете в своя профил: Вход
Уважаеми клиенти, снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.
Нашите дистрибутори