Пречистватели на въздух

Пречиствателите на въздух подобряват микроклимата в помещението и по този начин качеството на живот. Мощните модели AirBreeze на Laserliner имат ефективни филтри 3-в-1, състоящи се от предфилтър, филтър HEPA13 и филтър с активен въглен и премахват замърсители като фин прах, домашен прах и фини косми от домашни любимци от въздуха. Допълнителни функции са намаляване на концентрацията на полени, неутрализиране на неприятните миризми и във висока степен унищожаване на вируси и бактерии. С четири регулируеми нива на мощност, тиха работа и привлекателен външен вид, тези уреди са подходящи както за дома, така и за офиса.

Страница 1 от 1

Фините прахови частици PM 2.5 са димни газове от промишлеността, които поради малкия си размер проникват много дълбоко в дихателните пътища и причиняват значително увреждане на белите дробове.

За подобряване на качеството на въздуха в пречиствателите на въздуха от серия AirBreeze на Laserliner са използвани фитри от най-висок клас от вида 3-в-1, състоящи се от предфилтър, филтър HEPA13 и филтър с активен въглен. Чрез филтъра с активен въглен се отстраняват от въздуха летливите органични съединения (VOC) и газовете. Чрез филтъра HEPA13 се отстраняват вредните за здравето частици, включително фин прах, полени, акари и димни частици. Предварителният филтър възпрепятства навлизането на частици по-големи от 2.5 mm. По този начин се удължава срокът на експлоатация на филтрите след него. 

За още по-голяма степен на дезинфекция на въздуха, моделите AirBreeze 360UV/510UV са снабдени с лампи за UV-C лъчение, потискащи размножаването на много често срещани вируси и бактерии.

Нашите дистрибутори