Синтетичен абразивен диск СИН форма F12 100/36x13/8x20-5x8x36Този продукт не е наличен в момента. Ако желаете да го заявите, моля, свържете се с нас за актуална оферта.

Бърза поръчка без регистрация

Попълнете полетата и ние ще Ви се обадим безплатно в рамките на работния ден.

Синтетичен абразивен диск СИН форма F12 100/36x13/8x20-5x8x36
По поръчка

Абразивен диск форма F12 - тарелка. Изработен от синтетично абразивно зърно в едрина и структура подходящи за заточване на инструменти от широк спектър стомани с твърдост до 64 HRc.

Синтетичното абразивно зърно има универсална приложимост и може да обработва всички типове стомани и сплави, включително инструментални, нитридни, неръждаеми и високолегирани със закаленост до 65 HRc. Самозаточва се при употреба, намалява загряването на материала и има относително висок G-фактор, което обуславя по-дългия живот на инструмента и неговата рентабилност при натоварени или серийни производства.

 


ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Форма F12
Абразивно зърно Синтетично абразивно зърно
Едрина на зърното 80
D (диаметър), mm 100
J, mm 36
T (височина), mm 13
U, mm 8
H (вътрешен отвор), mm 20
W, mm 5
E, mm 8
K, mm 36
За да дадете своята оценка, трябва да влезете в своя профил: Вход
Уважаеми клиенти, снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.
Нашите дистрибутори