Абразивен диск за плоско шлайфане F1 250x25x76 GA46
Бърза поръчка без регистрация

Попълнете полетата и ние ще Ви се обадим безплатно в рамките на работния ден.

Абразивен диск за плоско шлайфане F1 250x25x76 GA46
В наличност

Абразивен диск с керамична свръзка форма F1. Изработен от специален абразивен микс на основата на синтетично абразивно зърно. Структура и качество подходящо за плоско шлайфане на широк спектър стомани.

Синтетичното абразивно зърно има универсална приложимост и може да обработва всички типове стомани и сплави, включително инструментални, нитридни, неръждаеми и високолегирани със закаленост до 65 HRc. Самозаточва се при употреба, намалява загряването на материала и има относително висок G-фактор, което обуславя по-дългия живот на инструмента и неговата рентабилност при натоварени или серийни производства.

Дисковете могат да бъдат изработени и с други качества, форми и размери. Ако това представлява интерес за вас, моля, свържете се с нас за допълнителна информация.

ВАЖНО: Снимката е илюстративна. Преди да купите, моля, погледнете отново техническите спецификации.

 


ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Диаметър, mm 350
Височина, mm 40
Присъединителен отвор, mm 127
Форма F1
За да дадете своята оценка, трябва да влезете в своя профил: Вход
Уважаеми клиенти, снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.
Нашите дистрибутори