HERVISA-PERLES
HERVISA-PERLES

Hervisa S.A. е испански производител с 40 годишен опит в производството на вибротехника за бетон, с водещи позиции в Европа и присъствие на 4 континента. Компанията е сертифицирана по ISO 9001:2000. Производствената база се намира до Барселона, Испания, а използваните за вграждане компоненти са с изцяло Европейски произход и от най-висок клас, с което се гарантира безкомпромисното качество на крайните продукти. Hervisa S.A. произвежда вибротехника за много други производители и търговски марки от строителния бранш, а на Европейския пазар продава под собствената си търговска марка Hervisa-Perles. Бензиновите мотори, използвани за вибромастари и генератори са производство на Хонда и са с международна гаранция от Honda Motor Co.

Продуктовата гама на компанията включва:

  • Монофазни иглени вибратори за бетон
  • Монофазни и трифазни високочестотни конвертори за бетон
  • Бензинови генератори за високочестотни вибратори
  • Бензинови и електрически вибромастари за бетон

Производствената стратегия на Hervisa-Perles е подчинена на ангажимента ТОТАЛНО КАЧЕСТВО: всеки един инструмент е симбиоза от първокачествени материали и ергономичен дизайн, с цел пълно задоволяване нуждите на професионалистите. Освен към техническа прецизност, Hervisa-Perles се стреми към икономично и екологично съобразено производство на всички етапи: от планиране до продажби. Внимателни покупки, ефективно производство и изключително добре организираната сервизна мрежа гарантират оптимална цена и конкурентност на продуктите на Hervisa-Perles.

С ВИБРАТОРИТЕ НА Hervisa-Perles БЕТОНЪТ ИЗГЛЕЖДА ПО-РАЗЛИЧНО.

Като официален представител и вносител на Hervisa-Perles, Вива-Б Вива-Б предлага гаранционно и следгаранционно обслужване на вибротехниката за бетон на Hervisa-Perles. Пълната гама продукти можете да видите тук.