BLUFIXX
BLUFIXX

Как се ражда идеята, която стои зад продуктите на BLUFIXX?

Всеки от нас има любими вещи, които трудно могат да бъдат заменени. Случва се такава скъпоценност да се счупи, да се нарани или дори да загубим цяло парченце от нея. Какво обичайно правим в такъв случай? Изхвърляме любимия предмет или го ремонтираме на висока цена?
Основателят на BLUFIXX Динко Юрчевич има дългогодишен опит като зъботехник. Професионалната му практика го навежда на вдъхновяваща идея. Ако можем да възстановяваме зъби с помощта на фотополимерен гел и UV светлина, защо да не можем да ремонтираме по този начин и други предмети от нашия бит?
Въз основа на тази идея, през 2012г. Динко Юрчевич основава фирмата си в Германия. За по-малко от шест години, с иновативните си продукти, фирмата става световен лидер в сферата на фотополимерните ремонтни гелове, лепила и уплътнители за ремонт и възстановяване на наранени повърхности. Има над двадесет патента и предоставя на клиентите си от цял свят широка гама иновативни продукти, произведени в Германия. Фирмата разполага със собствена лаборатория, като непрекъснато усъвършенства съществуващите продукти и изобретява нови.