LASERLINER
LASERLINER

Вече много години професионалисти и домашни майстори свързват името на Laserliner с иновативни измервателни технологии. Компанията произвежда широка гама ротационни, линейни/пресечни лазерни нивелири, оптични нивелири, детектори, лазерни и ултразвукови рулетки, ендоскопи/видеокамери и системи за видеонаблюдение на труднодостъпни места, термовизионни камери, електрическа екипировка, контактни и безконтактни термометри, влагомери за дърво и стоителни материали.

1993 е годината, в която се появява първият лазерен нивелир с марката Laserliner, част от UMAREX & Co KG. С всяка измината година асортиментът се разширява, следвайки желанията на клиентите и тенденциите на пазара.

На изложението Practical World 2006 в Кьолн, Германия, Laserliner беше първият производител в Европа, който представи линеен лазер със зелен лазерен лъч. Последван от ротационен лазер със зелена лазерна технология. Това нововъведение утвърди лидерската позиция на фирмата в областта на лазерната измервателна техника. Повече от 10 години тази технология беше недостижимо и конкурентно предимство на пазара на лазерни нивелири.

Благодарение на богатия асортимент на фирмата, всеки може да намери оптималния уред за своите нужди.

Като официален представител на Laserliner за България, Вива-Б предлага гаранционно и следгаранционно обслужване на лазерната и измервателна техника на уреди LASERLINER. Пълната гама продукти можете да видите тук.